DIY planner…

Heyyy,

Zelf heb ik echt nooit zin om huiswerk te maken en dus heb ik het heel vaak niet goed gepland en zit ik om half 11 nog steeds wiskunde te maken. Daarop heb ik een oplossing gevonden. Ik heb namelijk een DIY planner gemaakt. Als ik dingen mag afstrepen wil ik het gewoon afstrepen of wat nog leuker is is dat ik als alles voor een dag af is dan mag ik een wolkje, hartje of wat dan ook om de dag heen tekenen. Dit helpt mij heel erg met plannen en daarom ik ga jullie laten zien hoe je die kunt maken😂❤

Wat heb je nodig?

  • Een klembord
  • Papier
  • Stiften/markers
  • Een pen
  • Een klem

Ik ben begonnen met het in elkaar zetten van mijn klembord zonder dat ik het papier ertussen deed. Je kan een blok papier voor je gewoon kopen met de dagen enzo er al op maar je kan natuurlijk ook een blok papier met nog niks erop kopen en hem dan zelf versieren, denk bijvoorbeeld aan handlettering. Je bent als je het zelf schrijft natuurlijk wel wat langer bezig dan als je een geschreven blok koopt. Nu over de achterkant. Als je een witte of gewoon een iets saaiere achterkant hebt gekocht, kan je die natuurlijk ook zelf nog versieren. Als je alles klaar hebt ga je je hele planner in elkaar zetten. Nu is hij klaar voor gebruik. Als je een leuke creatie hebt gemaakt mail hem dan even met een foto naar femque.boers@Gmail.com en wie weet zien je hem binnen kort bovenaan staan.

Byeee❤❤

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: