Toneel with Sifra And Me!!

Gisteren op school (Het JFC) was er weer toneel en werd de musical die we dit gaan doen bekend gemaakt. Ik zet hieronder wat foto’s van mij en probeer me maar op te zoeken:) Zet in de reacties als je me gevonden hebt 🙂 Ik weet bijna zeker dat mensen vragen gaan stellen over de titel dus daarom leg ik het even uit:) In de titel staat dus Sifra en…. voor haar heb ik deze blog geschreven dus vandaar. Maardus bij deze: Sifra hij is af:) 🙂 Hieronder staan dus wat foto’s van mij zodat je me kan opzoeken en het filmpje staat er natuurlijk ook:)

Veel Succes:)

Greetz,

 

20170916_150953

20170916_161743.jpg

Advertenties

3 gedachten over “Toneel with Sifra And Me!!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: