Nu alweer pepernoten?!

Ik had op whatsapp een oproep gedaan van: Wie weet er nog een leuk blog onderwerp? En de eerste die reageerde was Tristan, hij zei: Je kan het doen over dat er nu al weer pepernoten in de winkel liggen. Dat leek mij wel grappig om te doen, dus vandaar. Er liggen nu alweer pepernoten in de winkels, wat veel mensen raar vinden, omdat het nog heel lang duurt voordat het weer Sinterklaas is. Maar eigenlijk kunnen ze ook gewoon altijd pepernoten verkopen, tenminste ik zou het niet erg vinden als er gewoon altijd pepernoten te koop zijn. Kleinere kinderen geloven natuurlijk nog wel in Sinterklaas, dus is het voor hun wel een beetje raar als er altijd pepernoten zijn. Daar heb ik een oplossing voor gevonden. Je maakt de pepernoten gewoon in een andere vorm, bijvoorbeeld in rechthoeken, dan lijken het gewone koekjes. Pepernoten met chocolade zijn natuurlijk nog lekkerder dus die maak je dan ook gewoon in een andere vorm. Wij kunnen lekker heel het jaar door pepernoten eten en de kleinere kinderen hebben niks door! Maar dit was mijn blog en heb jij nog ideeรซn? Mail mij dan naar femque.boers@gmail.com en misschien zie je jouw idee over een tijdje hier verschijnen.

Greetzz ๐Ÿ™‚

Advertenties

Een gedachte over “Nu alweer pepernoten?!

Voeg uw reactie toe

  1. Ik hou van pepernotennnnnnnn๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜โคโค๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜โคโคโคโค๐Ÿ˜๐Ÿ˜ leuke bloggggggg๐Ÿ˜๐Ÿ˜โค๐Ÿ‘Œ

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: