Wereld

Waarom wordt de aarde zo verwaarloosd?!

Waarom wordt er toch zo weinig voor de aarde gedaan? Nou, daar kun je zo antwoord op geven; het gaat om geld en macht, mensen vinden geld het allerbelangrijkste wat er is. Je kan dan wel zeggen van: dat doe ik niet, dat doet Trump! Je zal vast je kinderen en familie belangrijker vinden als geld, maar toch, als je heel eerlijk moet zijn; heb je liever  heel veel geld of heb je liever de perfecte wereld? Als jou antwoord de perfecte aarde is ben jij waarschijnlijk iemand die goed nadenkt over vragen. Want, waarom zou je geld nodig hebben als de wereld zo perfect is dat er geen prive bezit meer hoeft te zijn. Zonder dat er privebezitten zijn kan je ook geen bezittingen kopen, je hebt dus geen geld meer nodig, oftewel er kan geen ruzie en oorlog komen over geld.

Nu nog het puntje macht; als er geen prive bezit is, is er dan wel macht? Dat vraag ik mezelf een beetje af maar, als de aarde  van iedereen is kan niemand de macht krijgen dus dan is de macht ook opgelost. Iedereen zal denken: het zal nooit lukken om de aarde te redden, maar toch, alsjeblieft, zou jij als je dit bericht leest hem met zoveel mogelijk mensen willen delen, want als heel de wereld weet hoe andere mensen erover denken zal dat een grote stap zijn in de bescherming voor de aarde. En blijf doorzetten, alle kleine beetjes helpen!

Greetzz,
Femmerzz.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: