Top 15

Top 15 Netflix

Heyy,

Vandaag schrijf ik een keertje een blog voor Femque, omdat ik het een keertje ga doen als zij op vakantie is, alleen ik wist nog niet goed hoe het werkte, vandaar dat ik deze blog schrijf. ((: Omdat veel meiden vaak niet weten wat voor series of films ze leuk vinden, heb ik hier 15 films en series die ik zelf heel erg leuk vind:

 1. Scorpion (serie)
 2. Misfit (film)
 3. Herbie (film)
 4. Vrije teugels (serie)
 5. Alexa en Katie (serie)
 6. Aquamarine (film)
 7. Naled it (serie)
 8. Toothfairy (film)
 9. She is the man (film)
 10. Backstage (serie)
 11. De Dolle tweeling deel 1 (film)
 12. De Dolle tweeling deel 2 (film)
 13. Zapped (film)
 14. Labor pains (film)
 15. Minor details (film)

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en dat jullie ze leuk vinden (:

Doeii!!

Sifra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: