FRANCE 2018❤

Heyy,

Ik ben een week geleden aangekomen in Frankrijk en het leek mij leuk om even een blog te maken met wat vakantie foto’s en wat bloopers enzo.

Ik kwam dus vorige week dinsdag aan en op die dag heeft sifra een blog geschreven, echt love it!! Kijk daar zeker even!! Maar goed toen ben ik eigenlijk gelijk het zwembad ingedoken, want ja, als je 12u in de auto hebt gezeten dan heb je geen zin om lekker te gaan zitten ofzo, ik niet in ieder geval. Ik ga nu per dag kort vertellen wat ik heb gedaan!

Woensdag 18 Juli:

Ik heb bijna de hele dag gezwommen en ik ben naar het strand geweest. Op het strand heb ik heel veel foto’s gemaakt voor insta😍 Volg mij trouwens even op insta: @femqueboers . S’avonds was er een kleine markt bij ons op het park, maar daar hadden ze niet zoveel.

Donderdag 19 Juli:

Vandaag heb ik eigenlijk het zelfde gedaan als gisteren dus ik heb niet zoveel te vertellen. Hieronder zie je een foto van het strand.

Vrijdag 20 Juli:

Vandaag zijn we naar guivinec gefietst, ze hadden helemaal geen leuke kleding winkels, maar ik heb een crêpe gegeten. Dat is zoooo lekker😍 We zijn ook naar een strand geweest met allemaal rotsen, dit was echt heel mooi.

Zaterdag 21 Juli:

Vandaag zijn we naar penmarch gefietst. Hier lagen hele mooie grote schelpen.

Zondag 22 Juli:

Ik heb echt niks te vertellen over deze dag, want we hebben helemaal niks gedaan vandaag😂

Maandag 23 Juli:

Vandaag zijn we weer naar Guivinec gefietst. We hebben echt hele mooie schelpen gevonden.

Dinsdag 24 Juli:

Vandaag ben ik naar de markt geweest. Ik heb hier wel wat dingetjes gekocht alleen die zet ik nog in een shoplog voor jullie. Vandaag hebben we de surflessen geregeld en daar heb ik superveel zin in!!

Woensdag 25 Juli:

Vandaag ben ik naar een stad geweest met hele leuke winkels, ik heb hier uiteindelijk niks gekocht maar het was wel heel leuk. Ze hadden ook een erg mooi kunstwerk met wolven.


Posted

in

by

Comments

2 reacties op “FRANCE 2018❤”

  1. Gerrit Avatar
    Gerrit

    Chère Femque,
    Une histoire magnifique….
    Oma en ik zijn très fier op je mooie schrijftrant.
    Wat een verfrissende vakantie heb je daar!!!
    Badend in het zweet,
    Liefs van grandmère en grandpère

    Geliked door 1 persoon

  2. gerdineboers Avatar
    gerdineboers

    Hey Fem, wat een superleuke foto’s! Het plezier straalt ervan af. Suc6 met de surflessen. Groetjes Tante Gerd xx

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie