Vakantie Wereld

Vakantie inpak checklist

Heyyy,

In deze blog heb ik een vakantie checklist voor jullie, dit houdt in dat ik een soort van checklist bespreek van wat je niet moet vergeten als je op vakantie gaat. Dit verschilt natuurlijk per persoon, maar dit zijn de dingen die ik aanraad om mee te nemen. De checklist bestaat uit verschillende categorieën, maar dat kun je zien aan de kopjes. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en veel plezier met lezen!!

KLEDING
Ik raadt het echt aan om van te voren setjes te maken want anders ben je op je vakantie bestemming en dan moet je nog gaan kijken wat je bij elkaar aan gaat doen. Ik heb daar in ieder geval helemaal geen zin in, dus leg je kleding in setjes bij elkaar!
1. Normal outfits – dit ligt aan je bestemming
2. Sporty outfit – er is vast wel eens een moment dat je zin hebt om te gaan hardlopen ofzo.
3. Party outfit – soms word er een feestje of een disco georganiseerd, dan is het wel leuk om bij te hebben.
4. Evening outfit – het kan op sommige bestemmingen s’avonds heel erg afkoelen, ik raad aan om een lekkere hoodie of een lekker vest mee te nemen.

BEAUTY
Dit ligt er een beetje aan wat jij allemaal gebruikt, dus het kan zijn dat dit voor jou onnodige dingen zijn of dat er juist dingen missen.
1. Jou dagelijkse make-up – ik zou niet teveel meenemen want op vakantie gebruik je minder dan je denkt.
2. Make-up remover – dit moet je gewoon niet vergeten, want ja, je wil niet dat je panda ogen hebt s’ochtends.
3. Tandenborstel – Dit heb je gewoon nodig toch?
4. Borstel – ik haat het als ik geen borstel heb. 🙂
5. Douchegel, shampoo etc.
6. Overige dingen die jij nodig hebt, misschien iets van haar elastiekjes ofzo.

Voor de rest vat ik de dingen die ik nog niet genoemd heb even samen. In je handtas zou ik je telefoon meenemen, een setje oortjes, je portomonee en je paspoort. Ik denk dat je zelf dit lijstje maar moet afmaken, je weet zelf natuurlijk het beste wat je nodig hebt op vakantie. Ik hoop dat je hier wat aan hebt en laat in de comments achter wat er nog mist.

Nog een fijne vakantie!!

Femmerzz.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: