school Youtube

School motivatie #1

Je herkent het vast wel, je hebt veel toetsen aankomende week alleen je hebt het deze week telkens doorgeschoven naar de volgende dag. Alleen nu zit je met een probleem want morgen heb je wel een toets, niet heel erg handig dus! Dit is jouw moment om een golf van motivatie te krijgen. Maar waar haal je dat vandaan?

Heb je weleens gedacht aan Youtube? Je zult nu vast denken, Youtube? Hoe haal ik daar nou weer motivatie vandaan?! Nou lees dan maar snel verder, het gaat je verbazen!

Op Youtube zijn veel verschillende filmpjes te vinden met uitleg over bijvoorbeeld die moeilijke wiskunde som waar je maar niet uitkomt. Als je dit soort filmpjes kijkt geeft het je motivatie om verder te gaan, maar wat nou als het je niet eens lukt om eraan te beginnen? Ik heb zelf een paar kanalen waar ik zelf heel veel motivatie vandaan haal.

Bo
Op dit kanaal staan heel veel verschillende video’s, ook die niet met school te maken hebben, maar daar moet je voor nu even niet op letten. Bo plaatst haar eigen huiswerk routines, leertips, toetsweek tips, hoe je goede samenvattingen kan maken en nog veel meer. In het geval dat je geen motivatie hebt, moet je dit kijken en je zult zien dat je graag wilt beginnen!

Eva Rose
Als je heel vaak geen motivatie hebt dan is dit kanaal echt superhandig, Eva post namelijk 2x per week! Het zijn misschien niet altijd schoolvideo,s maar je hebt wel veel kans op een schoolvideo! Je kunt hier veel verschillende video’s zien, study with me, huiswerk combineren met hobbys, routines en natuurlijk ook leertips!

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: