DIY school

School motivatie #2

Dit is het 2e deel van de school motivatie serie.. In deze blog ga ik laten zien hoe je motivatie kunt krijgen van Stabilo. Lees snel verder!

Dit is alweer deel 2 van mijn nieuwe blogserie! De vorige keer heb ik uitgelegd hoe je motivatie van Youtube kunt halen, hier is nog even een linkje naar die blog: https://femmerzz.com/2018/12/29/school-motivatie-1/

In deze blog ga ik laten zien hoe je inspiratie uit Stabilo kunt halen. Je zult vast denken, Stabilo? Hoe kun je daar nu weer inspiratie uithalen?! Nou dat kan echt heel erg werken!

Ik haal veel motivatie uit spullen van Stabilo, maar natuurlijk zijn er nog meer opties! Ik ga beginnen met een lijstje van alle merken waar je veel motivatie uit kunt halen. Natuurlijk zijn dit ze niet allemaal, want dan wordt de lijst eindeloos lang!

  • Stabilo
  • HEMA
  • Action
  • Beautynezz


Stabilo heeft natuurlijk creatieve dingen, maar zonder dat je het doorhebt kan je er veel inspiratie en motivatie voor school uithalen.


Deze set van 15 verschillende kleuren markeerstiften is echt mijn nummer 1! Met deze set heb je alle verschillende kleuren markers tot je beschikking, dit kan heel handig zijn voor je samenvattingen, maar je kan natuurlijk ook een compleet kleurensysteem bedenken. Zo kun je elk vak een eigen kleur geven, dus telkens als je bijvoorbeeld Geschiedenis moet leren dan doe je alles wat je maakt in het roze. Dus je maakt bijvoorbeeld roze flashcards, samenvattingen in een roze thema en een mindmap in het roze. Als je dit doet dan ziet het er ook nog een beetje mooi uit en dus krijg je motivatie om er nog meer te maken. Dan heb je dus je doel behaald!!


Deze fineliner zijn er echt in superveel kleuren! Maar het handige aan Stabilo is dat ze bijna alle producten in de zelfde kleuren verkopen. Je kan dus in je samenvatting dezelfde kleuren gebruiken door middel van een markeerstift en een fineliner van de zelfde kleur te gebruiken. Hierdoor kun je je eigen kleuren systeem nog verder afmaken. Verder gebruik ik deze fineliners om tekeningen te maken van begrippen bij Natuurkunde, Aardrijksunde en Biologie. Je kunt hier dus superveel mee doen, en je krijgt dus vee motivatie om iets moois te maken terijl je leert! 2 vliegen in 1 klap toch?

Dit was het dan weer!

Groetjess
Femmerzz

2 reacties

  1. Hoi Femmerzz, Hier hebben we allemaal wat aan! Zonder MOTIVATIE komen we nergens. Je hebt twee soorten: 1. Interne of intrinsieke motivatie. Die komt vanuit jezelf. Je hebt er gewoon zin in. *Yes, I can…*. 2. Externe of motivatie. Die komt van buiten. Van je vrienden of je ouders of je opa, of je broers en zussen,…… Of van Femmerzz !!! [image: image.png]

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: