Basic

Last days of 2018

Heyyy, je herkent het vast wel, elk jaar heb je weer van die goede voornemens, maarja als het eenmaal zover is dat je je eraan moet houden, dan denk je van: Ach joh, dat doe ik volgend jaar wel weer! Ik ga dit jaar proberen me er echt aan te houden, ik hoop jij ook! Dit zijn mijn goede voornemens voor 2019!

Om te beginnen is een belangrijk voornemen dat ik heb om elke dag te gaan bloggen. Nu weet ik vrijwel zeker dat dat niet gaat lukken, dus ik ga proberen om blogs van te voren in te plannen wat ik uiteraard ook met deze blog heb gedaan 🙂

Daarnaast wil ik ook graag maximaal 1 onvoldoende per maand halen, ik heb de laatste tijd best wel slechte cijfers voor Frans, dus daar is gelijk mijn derde voornemen, een voldoende staan voor Frans!

Je zult vast denken van dat zijn niet echt veel voornemens, maar voor mij is het toch al heel wat om mijn blog te combineren met school. Natuurlijk heb ik nog wel wat meer goede voornemens, hier nog even een rijtje met at ander voornemens.

  • Meer tijd met vrienden.
  • Minder op telefoon.
  • Meer gezond eten.
  • Minder snoep.
  • Meer energie in school steken.

Nou dit was het alweer! Ik wens jullie allemaal een geweldig 2019!

Groetjessss,
Femmerzz

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: