printables school

School motivatie #3

Dit is alweer de laatste blog in deze serie! Ik heb de serie 3 dagen aangehouden en het is zo snel gegaan! Ik hoop ook echt dat jullie er iets aan hebben!

In de vorige blog liet ik jullie zien hoe je motivatie uit Stabilo kunt halen hier nog even het linkje: https://femmerzz.com/2018/12/30/school-motivatie-2/

En in de aller eerste blog liet ik zien hoe je motivatie kunt halen uit Youtube, hier is ook daar nog even het linkje van: https://femmerzz.com/2018/12/29/school-motivatie-1/

In deze blog ga ik jullie laten zien hoe je motivatie uit printables kunt halen. Printables zijn een soort van werkbladen die je (gratis) uit kunt printen. Je hebt printables in veel verschillende soorten. Hier even een lijstje met een paar mogelijkheden.

  • Weekly planners
  • Daily planners
  • Samenvat papier
  • Month planners
  • Year planners

Veel van deze gratis prints zijn van Engelsen, daarom is het ook slim om te zoeken in het Engels. Zoeken gaat dus het beste met: Free Printables. En als je er eventueel voor wilt betalen Printables.

Het is ook wel handig om er voor te zeggen wat je wilt dus bijvoorbeeld: Free Printable Daily Planner.

Er zijn ook sites waar je veel van deze Printables kunt vinden. Let op: sommige moet je kopen!

Er zijn nog veel meer sites te vinden op internet, maar dit zijn de sites die ik heel vaak gebruik voor mijn printables.

Deze printabes geven mij veel motivatie doordat ze er erg leuk uitzien en ook omdat het meestal bladen zijn met schema’s die je bij kunt houden en dus als de dag/week/maand/jaar voorbij is je ook nog eens een overzicht hebt van wat je allemaal gedaan hebt.

Ik hoop dat jullie er iets aan hadden, en dit was dan de serie met school motivatie! Ik denk dat ik nog meer met series ga werken omdat dit gewoon heel overzichtelijk is en ik kan veel over schrijven zonder dat het te langdradig wordt. Ik ben namelijk echt heel goed in te lang over een onderwerp praten haha 🙂

Groetjesss,
Femmerzz

PS: Morgen komt er een blog voor een overheerlijke appeltaart online dus leg je bakspullen maar alvast klaar en dus smullen maar!

Volg me ook op mijn socials:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: