Basic story

Beschermsters van Sinqua #5

Hoiii,
Deel 5 is er alweer, ik plaats de delen nu best veel achter elkaar, maar omdat nog niet het hele verhaal af is ga ik weer at minder delen plaatsen, want mijn vriendin schrijft ze en anders moet ze echt heel snel schrijven, dus vandaar dat je er weer at minder achter elkaar ziet verschijnen. Maar voor nu, heel veel leesplezier!! Lees ook deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4.

Daar zaten we dan, aan tafel met meneer Aal de vampier. “Wat te drinken meneer Aal?” Vroeg mijn moeder. “Nee dank je, ik mijn eigen drinken mee,” antwoordde meneer Aal. “Oh ja natuurlijk stom van me was ik vergeten” Wat is mijn moeder vergeten? Meneer Aal pakt zijn tas en haalt er een fles uit met een rode vloeistof. “OH MIJN GRUTJES, MENEER AAL IS DAT BLOED?!” Riep ik verontrustend. Meneer Aal begon te lachen: “ Ja Sinda, dit is bloed. Bloed van een hert. Wees maar niet bang ik ben niet zo’n Neptunusennaar dat ik mijn tanden in jouw nek zou zetten.” 

 Vanaf dat moment stopte ik maar met praten, mijn leraar is een gekke soort van Dracula ofzo en mijn ouders wisten dat! Het hele gesprek zweefden al die gedachten door mijn hoofd, wat nou als meneer Aal wel mensenbloed zou drinken? Zo gingen mijn gedachten nog wel even door. Totdat mijn moeder de diamanten muts naar me gooide, ik weet genoeg. “Sin, meneer Aal blijft voorlopig in de geheime kelder slapen, samen met een jongen van Venus,” zei mijn vader en wierp me zo’n kijk-niet-alsof-je-leven-hierdoor-vergaat-blik. “Oké fine!” Riep ik en ik rende naar mijn kamer. Nu maar hopen dat die jongen beter is dan meneer Dracula herten bloeddrinkende Aal. Dat is eigenlijk ook niet zo lastig. De bel gaat weer. Daar zou je ‘m hebben. Ik ren de trap weer af, daar staat de jongen. Oh boy dit meen je niet! Knappe bovenbouwer guy! Jemig knappe bovenbouwer guy slaapt zo onder mijn kamer! “Hallo Sinda, houd de volgende keer je muts op oké? Ik kan zeg maar ook gedachten lezen,” knappe bovenbouwer guy praatte tegen mij! “Hoorde ik Sinda,” oh boy ik moet nu echt mijn muts op doen! Ik ren naar boven om mijn muts te pakken, zet hem op en ga met een veiliger gevoel weer naar beneden, ik schrik me een ongeluk. HIJ IS EEN WEERWOLF?!

1 reactie

 1. Hoi Femque,

  Het wordt nu echt spannend. Heb je nog wel tijd om de oceaan over te zwemmen? Heel veel plezier met zijn allen!!!

  En…. ik kijk uit naar deel 6.

  Opa Gerrit

  [image: image.png]P.S. Deze foto maakte Oom Jacco van mij op vakantie in de Eiffel….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: