Vakantie zomer

10 dingen om te doen in de auto

Hoiii,
Ik weet zelf nooit wat ik moet doen in de auto, tot dit jaar. Opeens wist ik allemaal dingen wat ik kon gaan doen. Dus dat was eigenlijk het perfecte moment om deze blog te schrijven. Ik hoop dat je er wat aan hebt!!

 1. Slapen.
  Meestal als je op vakantie gaat dan ga je ‘s nachts rijden. Het klinkt heel saai, maar wat je dan het beste kunt doen is slapen. Als je slaapt dan hoef je je minder lang te vervelen, en heb je wel gewoon rust gehad, als je dus aankomt op je vakantiebestemming dan ben je vol energie en duik je gelijk het zwembad in!!

 2. Reisspelletjes.
  Heel vaak heb je rond de zomervakantie in winkels aanbiedingen voor reisspelletjes. Waarschijnlijk koop je dit niet zo snel omdat het zo klein en priegelig is. Toch is het echt een aanrader. Deze spelletjes zijn klein, zodat je ze makkelijk mee kunt nemen, maar dit komt ook heel handig uit voor in de auto. Het is dan misschien slim om iets van een placemat mee te nemen, zodat je spelletje een beetje stabiel staat. Als je fan bent van monopoly, dan ben je met het monopoly reisspel zo 2 uur verder!!

 3. Netflix.
  Ik ben zelf helemaal fan van de functie downloaden op netflix. Als je op netflix een stuk of 3 films download gaat de tijd zoooo snel!! Films duren al snel anderhalf uur, dus als je 3 films kijkt ben je al snel weer 4 en een half uur verder! Dat is dan misschien al bijna de halve rijtijd!! (linkje naar blog met leuke netflix films en series)

 4. Tijdschriften.
  Ook zijn er altijd heel veel zomerboeken in de winkel rond de zomervakantie. Het is ook heel leuk om zo’n tijdschrift mee te nemen in de auto. Zo ben je lekker aan het lezen en heb je helemaal niet door dat je alweer een uur gereden hebt! Ook zitten er in tijdschriften meestal wel puzzels zoals woordzoekers en dat soort dingen. Dat is ook heel leuk om te doen onderweg!

 5. Bloggen.
  Als je de dag voordat je weggaat je computer helemaal oplaad, dan kun je onderweg gewoon bloggen. Je hebt waarschijnlijk geen WIFI, maar in word kan je werken zonder WIFI, dus dan typ je gewoon heel je blog in word, en dan kan je als je op je vakantie bestemming aankomt, deze blog(s) plaatsen!

 6. Schrijf een verhaal.
  Begin met het schrijven van een verhaal! Als je gewoon begint met schrijven kom je waarschijnlijk een heel eind. Als het echt niet lukt dan kan je het ook met iemand anders samen doen, dan hebben jullie 2x zoveel inspiratie!!

 7. Tekenen.
  Tekenen is ook leuk om in de auto te doen! Je kan bijvoorbeeld kleding ontwerpen, of gewoon iets anders leuks tekenen. Je kunt natuurlijk ook een kleurboek meenemen, vooral kleuren voor volwassen is best leuk! En ook is dit natuurlijk best tijddodend. Voordat je het weet zit je opeens in een ander land.

 8. Autobingo.
  Dit is wel echt een heel leuk spel! Stel je speelt met 4 personen, dan maakt iedereen een lijstje met 5 dingen die je tegen kunt komen. Je schud deze lijstjes door elkaar en dan deel je ze uit. Telkens als je iets ziet wat op je lijstje staat dan streep je het af en als je alles hebt afgestreept heb je bingo!

 9. Muziek luisteren.
  Dit is echt heel standaard, maar als je lekker zit en je muziek aan hebt is het niet eens zo erg meer om lang te rijden. Ik hou dit zelf meestal wel minimaal een uurtje vol!
 10. Lijstjes maken.
  Een mooie tijdsinvulling is het maken van lijstjes. Lijstjes kun je eigenlijk altijd wel maken, hier een paar voorbeelden:
  – To do list met wat je in de vakantie wilt gaan doen
  – Bucket list
  – Doelen (voor bv het nieuwe schooljaar)
  – Welke netflix films je nog wilt kijken
  – Wat je nog een x wilt proeven (eten/drinken etc.)

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: