Vakantie zomer

Zeilvakantie 2020

Wij zijn Daniel (49), Debby (44), Femque (15), Lieke (11), Xander (8) en Yfke (7) Boers. Wij gaan dit jaar een zeilreis door Nederland maken en jullie kunnen virtueel meereizen. In deze blog meer informatie.

Hoi!
Wij zijn Daniel (49), Debby (44), Femque (15), Lieke (11), Xander (8) en Yfke (7) Boers. Wij gaan dit jaar een zeilreis door Nederland maken en jullie kunnen virtueel meereizen. In deze blog meer informatie.

Wij gaan van 10 augustus tot en met 24 augustus een zeilreis maken door Nederland en we vinden het leuk om net zoals we in eerdere jaren al deden, een reisverslag te maken van onze ervaringen. Wij varen dit jaar met een Bavaria Cruiser 41, gehuurd bij windkracht 5 in Enkhuizen. Enkhuizen is dan ook onze startplaats.

Door middel van blogs, foto’s, filmpjes en meer nemen we jullie mee met onze reis. Uiteraard is onze reis coronaproof. Omdat wij constant op het water en in onze boot zijn hebben wij geen direct contact met andere mensen, waardoor we deze reis ondanks het Coronavirus toch kunnen maken.

Vanaf 10 augustus kun je onze reis hier volgen. Om er zeker van te zijn dat je niks mist kun je je email opgeven en zo krijg je elke als wij iets plaatsen een mailtje. Dus hopelijk tot 10 augustus!

Groetjes van de Femmelie!

 

 

 

1 reactie

  1. Wat een leuk initiatief alweer.
    De boot ziet er deftig uit. En met jou aan het stuur en papa op de uitkijk kan het niet misgaan…
    Met bovendien de hulp van de drie matrozen L, X en Y, en de scheepskok mama is succes verzekerd!

    Groeten aan de gehele bemanning 👥

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: