Basic Fashion

Bereid je voor op HALLOWEEN!!!

Er zijn heel veel spulletjes voor Halloween in de winkels. Ik heb een paar leuke dingetjes online uitgezocht. Hieronder staan wat leuke verkleedkleren, accesoires en nog veel meer!! Op...... Femmerzz.com

 

Deze kattenoortjes zijn van de H&M! Ik vind ze super schattig en ik denk dat ik ze zelf ook op ga doen met halloween. Ze kosten €4,99 en dat vind ik zelf niet zo heel duur, want er zit natuurlijk ook nog een leuk achterkantje aan die dan superleuk staat als je je haar los doet. Heb je zelf nog veel leukere kattenoortjes of een andere diadeem, mail dan even naar femque.boers@gmail.com of deel het op insta met #femmerzz en misschien krijg je een leuke reactie!! PS: Als je hier klikt ga je naar H&M. 🙂

 

 

1382649995

 

Wat ik ook heel erg leuk vind is om mijn nagels lekker spookachtig te lakken, alleen het is zo moeilijk om je nagels heel mooi in Halloween style te lakken. Je ziet hiernaast een voorbeeld staan met pompoenen, dat is natuurlijk echt superleuk alleen ik weet nu al dat dat mij nooit gaat lukken. Ik heb een oplossing gevonden.

 

Laatst zag ik een flesje nagelak staan in een winkel, met een stukje nepnagel met een mooie Halloween achtige print erop, dus ik vroeg hoe ze dat voor elkaar kregen. De vrouw in de winkel zei dat het speciale nagelak was waardoor het gaat scheuren en dan krijg je dus een heel mooi effect. Je doet eerst een kleurtje op je nagels en daarna doe je de crack er over heen en zo krijg je een superleuk effect. Deze nagellak hebben ze wel bij de Kruidvat, Etos of de Dio.crack-nagellak

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: