Vakantie zomer

FRANCE 2019 – part 1

Hoiii,
In deze blog kunnen jullie mij op vakantie een soort van volgen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en veel leesplezier!

27 juli – dag 1
Vandaag zijn we om 4 uur ’s ochtends weggegaan van huis op weg naar Frankrijk! Om 3 uur ’s middags kwamen we aan in Brem-Sur-Mer, de plaats waar onze camping is. Toen we aankwamen hebben we alle tassen uit de auto gehaald en daarna ben ik gaan zwemmen. Ze hebben hier 2 zwembaden en 6 glijbanen! Dus het is echt superleuk! ’S Avonds hebben we nog wat spelletjes gedaan. En ja dat was de eerste dag!

28 juli – dag 2
Vandaag hebben we niet zo heel veel gedaan omdat we natuurlijk nog niet echt wisten waar alles was enzo. ’S Ochtends hebben we broodjes gehaald, en de chocolade croissants zijn zoooo lekker hier!!!!! Na het eten zijn we weer gaan zwemmen en hebben we alle glijbanen uitgetest. ’S Middags zijn we naar het strand gegaan, en even gekeken wat daar allemaal te doen was. ’S Avonds gingen we barbecueën en daarna gingen we weer spelletjes doen!


29 juli – dag 3
’S ochtends hebben we eigenlijk niks gedaan, maar rond de middag kregen we best wel zin om iets te gaan doen. We zijn toen naar een restaurantje gereden en daar hebben we gelucht. Ik had een crêpe met spiegelei, tomaat en ui. ’S Middags zijn we nog even gaan zwemmen, en dat was het wel!


30 juli – dag 4
We zijn vandaag in de ochtend naar een ander strand gereden, om te kijken of daar een geode surfschool was. Eerst zijn we gewoon zelf het strand op gegaan om wat foto’s te maken en daarna zijn we naar de surfschool gelopen om daar surflessen te regelen. Toen de lessen geregeld waren zijn we gelijk doorgereden naar la Sable d’Olone, een heel leuk stadje met een mooie boulevard. We hebben daar gelunched en toen we terug waren op de camping hebben we weer gezwommen.

31 juli – dag 5
Vandaag hadden we onze eerste surfles! Het ging opzich best goed, beter als vorig jaar zeker wel! Na het surfen hebben we gelunched in een strandtent en daarna gingen we nog even zwemmen in de zee. De golven waren echt heel hoog! Dus het zwemmen was echt supergaaf omdat  je helemaal mee veerde met de golven enzo! Toen we weer bij de camping waren hebben we alweer gezwommen!

1 augustus – dag 6
Vandaag ging ik niet surfen omdat de groep vol zat, dus toen de rest ging surfen hebben Xander en ik gezwommen in de zee en we hebben een gat gegraven in het strand. Toen iedereen klaar was met surfen zijn we nog even op het strand gebleven en hebben Lieke en ik nog gebodyboard. Er waren best hoge golven dus soms gingen we echt heel snel! ’S Avonds heb ik nog even aan mn blog gewerkt en toen was de dag alweer bijna om!


2 augustus – dag 7

Vandaag zijn we weer gaan surfen. We hadden nu een andere docent en het lukte supergoed! Na het surfen zijn we gaan lunchen in een strandtent en daarna gingen we weer terug naar het om nog te bodyboarden. ’S Avonds hebben we nog even boodschappen gedaan en toen spelletjes gespeeld. En nu is er al weer een hele week om! 

Dit was mijn eerste week in Frankrijk.
Bedankt voor het lezen! En tot deel 2!

1 reactie

 1. Wat een fijne vakantie hebben jullie met al dat zwemmen surfen en boarden.
  Leuk dat je ook nog naar een stadje in de buurt geweezt bent!
  En terwijl wij hier een droge boterham eten gaan jullie maar luxe uit lunchen..
  Maar ja dan heeft mama ook echt vakantie. Bovendien heeft die natuurlijk veel tijd nodig om die arme, gewonde papa te verplegen.

  Salutez toute la famille de
  Grandmère Jannie et grandpère Gerrit🌻

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: